Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ό,τι να ‘ναι ο Πλεύρης – Κατηγόρησε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τον Κασσελάκη στη Θήβα

Ό,τι να ‘ναι ο Πλεύρης – Κατηγόρησε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τον Κασσελάκη στη Θήβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Θάνος Πλεύρης, Θήβα, Νέα Δημοκρατία, Παρέλαση, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, Στρατιωτική Θητεία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η άγνοια είναι κακός «σύμβουλος» ακόμα και για έναν περιώνυμο λαϊκιστή. Ο λόγος για τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος, προφανώς για να δώσει πιστοποιητικά «εθνικοφροσύνης» στο ακροδεξιό κοινό του, σε μία έξαρση πατριδοκαπηλίας, εξαπέλυσε χυδαία και συνάμα ανίδεη επίθεση στην ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη, με άγημα 36 ατόμων, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θήβα.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (πρώην ΛΑ.Ο.Σ.) σε ανάρτησή του στο «X», πρώην Twitter, έγραψε ανήμερα της εθνικής επετείου:

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση.

»Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

Ας ενημερώσει κάποιος τον Θάνο Πλεύρη, ώστε να προετοιμάζεται να ζητήσει «συγγνώμη», όπως έπραξε και στο παρελθόν για τον αντισημιτισμό του πατέρα του, ότι οι κανονισμοί έχουν αλλάξει στο στράτευμα από την εποχή που υπηρέτησε εκείνος, ή υπηρέτησαν οι… συμβουλάτορές του.

Για παράδειγμα, πράγματι παλαιότερα ένας ένστολος πολίτης δεν μπορούσε πριν ορκιστεί να παρελάσει ή να πραγματοποιήσει βολές. Αυτό όμως δεν ισχύει τώρα.

Η θητεία έχει μειωθεί, ο χρόνος είναι λίγος και γι’ αυτό οι ένστολοι πολίτες και βολές κάνουν πριν ορκιστούν αλλά και να παρελάσουν μπορούν.

Άρα, κανένας κανονισμός δεν παραβιάστηκε.

Το μόνο που παραβιάστηκε είναι η κοινή λογική από την αφρισμένη άγνοια του κ. Πλεύρη.

Θα περίμενε βέβαια κάποιος καλοπροαίρετος ο κ. Πλεύρης να είχε φροντίσει εγκαίρως να πληροφορηθεί για το τι ισχύει. Δεν το έκανε.

Σαν άλλο τρολ σχολίασε δημαγωγικά κάτι που αγνοούσε, κατηγορώντας την ηγεσία του στρατεύματος.

Μάλιστα ο ίδιος, απτόητος, διότι ένας λαϊκιστής δεν χρειάζεται γνώση ή μέτρο, σε τηλεοπτικό παράθυρο είπε:

«Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση» είπε ο κ. Πλεύρης στο Action24.

«Με άγημα εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια πράξη.

»Εγώ το θεωρώ προκλητικό. Πείτε με κολλημένο, κάποιοι μπορεί να θεωρούν “ναι τον φέραμε για 20 ημέρες να τον βάλουμε να κρατάει και τη σημαία”» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός

Όπως σημείωσε «υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να το δούμε αλλά δεν αφορά μόνο τον κ. Κασσελάκη, πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν έχουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο.

»Ο κ. Κασσελάκης αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρία και τουαλέτες».

Θάνο Πλεύρη, με όλο το «συμπάθιο» λόγω του απλοϊκού μυαλού σου, λες μπούρδες. Ενημερώσου ορθά κι αναλογίσου πότε θα διορθώσεις το λάθος σου, όπως έκανες και με τους Εβραίους… Εκτός εάν η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού «επιτρέπεται» να κατηγορείται με αναλήθειες και δεν της αξίζει μία «συγγνώμη».

Σχετικά άρθρα