Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρίκαλα: Δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση η βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα μετά τις αντιδράσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών

Τρίκαλα: Δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση η βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα μετά τις αντιδράσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Βίντεο, Εκτροχιασμός Τρένου, Κατερίνα Παπακώστα, Μαθητική Παρέλαση, Νέα Δημοκρατία, Παρέλαση, Τέμπη, Τρίκαλα,

Δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στα Τρίκαλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Κατερίνα Παπακώστα, μετά τις αντιδράσεις των οικογενειών Πλακιά που έχασαν συνολικά τρία νέα κορίτσια στην τραγωδία των Τεμπών.

Οπως αναφέρει το thesstoday η παρέλαση άρχισε λίγο μετά τις 12.00, με την Κατερίνα Παπακώστα να μη δίνει τελικά το παρών στην εξέδρα των επισήμων, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της αρχικά ήταν γραμμένο στη σχετική λίστα.

Οι οικογένειες Πλακιά που τοποθέτησαν και 57 τριαντάφυλλα στην εξέδρα στη μνήμη των θυμάτων, ζήτησαν ως ελάχιστο σεβασμό να μη παραστεί η κ. Παπακώστα και κάλεσαν τους συμμετέχοντες να μη στρέψουν το κεφάλι τους προς το μέρος της εάν τελικά ερχόταν.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η οικογένεια Πλακιά χειροκτότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσσα νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν και οι ίδιοι εξήγησαν αργότερα πως “το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν”.

Σχετικά άρθρα