Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Αθήνα, Αττική, Νίκος Δένδιας, Παρέλαση, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ηθικό τους, για τα συστήματα που υποστηρίζουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους.

»Για να επιτελούν το καθήκον τους χρειάζονται ενίσχυση.

»Και αυτή η ενίσχυση έρχεται με την υλοποίηση της Ατζέντας 2030, της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους».

Αυτό επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σε δήλωση του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτική παρέλασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821.

Παράλληλα σχολίασε ότι «γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην Εθνική Παλιγγενεσία.

»Συγχρόνως όμως, τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια, για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και υπερήφανη».

Σχετικά άρθρα