Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Εκτροχιασμός Τρένου, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη,

Βίντεο, στο οποίο ζητά την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τη διεξαγωγή εκλογών ανέβασε στα social media, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης, λίγο μετά από άλλη ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι θα παρελάσει στην Θήβα, λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

«Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Μάλιστα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που γίνουν εκλογές, ζητά «την παρουσία διεθνών παρατηρητών, διότι ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της πρότασης Ανδρουλάκη προς τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με αιχμή το δημοσίευμα περί «μονταζιέρας» με τις συνομιλίες του σταθμάρχη το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών.

Τι αναφέρει στο βίντεο ο Στ. Κασσελάκης

«Σκόπευα να σας απευθυνθώ μετά το τέλος της θητείας μου, όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

»Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι υπήρξε κρατική μονταζιέρα την ίδια τη νύχτα του εγκλήματος των Τεμπών, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος.

»Την ίδια τη νύχτα που χάσαμε 57 συνανθρώπους μας και που τα σωστικά μέσα επιχειρούσαν να διασώσουν ζωές!».

Σχετικά άρθρα