Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλα Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας που πρότεινε ο Ανδρουλάκης

Βούλα Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στηρίζει την πρόταση δυσπιστίας που πρότεινε ο Ανδρουλάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βούλα Κεχαγιά, Βουλή των Ελλήνων, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής, ΣΥΡΙΖΑ,

«Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, σε ανάρτηση της στο «Χ».

«Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας», προσθέτει.

Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό τρέχουν, μετά την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, μετά από δημοσίευμα ότι το ηχητικό απόσπασμα με τις συνομιλίες του σταθμάρχη, που είχε έρθει στο φως λίγα 24ωρα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα ήταν ουσιαστικά προϊόν μοντάζ, δηλαδή συρραφή δύο συνομιλιών.

Νωρίτερα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης, με βίντεο που ανάρτησε στα social media, κάλεσε «τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές», είπε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που γίνουν εκλογές, ζητά «την παρουσία διεθνών παρατηρητών, διότι, όπως λέει, «ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ – Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, δεν μπορεί να διενεργήσει αδιάβλητες εκλογές χωρίς αμφιβολία».

Σχετικά άρθρα