Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατά των καταλήψεων στα σχολεία οι νεολαίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Κατά των καταλήψεων στα σχολεία οι νεολαίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαθητικές Καταλήψεις, Νέα Δημοκρατία, Νεολαία ΠΑΣΟΚ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Κατά των καταλήψεων των σχολείων τίθενται οι νεολαίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και ταυτόχρονα καταγγέλλουν τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πως υποκινεί τις καταλήψεις.

Η ΟΝΝΕΔ σε ανακοίνωση της καλεί τους νέους να μην γίνουν «ένας ακόμα αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα τους» , κατηγορώντας τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν δίστασε να προτρέψει τους μαθητές σε καταλήψεις διαρκείας, προκειμένου να εξυπηρετήσει το κομματικό της συμφέρον.

Ωστόσο, η ΟΝΝΕΔ παραδέχεται ότι η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συνολικά χρειάζονται αλλαγές και σημειώνει πως στην κατεύθυνση αυτή, εδώ και δύο χρόνια, έχει καταθέσει τις προτάσεις της για ένα Σύγχρονο Λύκειο.

Για προσπάθεια ποδηγέτησης του μαθητικού κινήματος κατηγορεί τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δυστυχώς, η σημερινή ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια ποδηγέτησης του μαθητικού κινήματος, η οποία μόνο στόχο έχει την κομματική καπήλευση δίκαιων αιτημάτων» αναφέρει η νεολαία του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας πως «δεν είναι τυχαίο, ότι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κρατούν αποστάσεις από τη συγκεκριμένη δήλωση».

Και στην ανακοίνωση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ γίνεται αναφορά για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα σε όλες τις βαθμίδες του, τα οποία όπως λέει, δεν λύνονται με παχιά και εύκολα λόγια.

Σχετικά άρθρα