Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς ενσυναίσθηση για το μακελειό στα Τέμπη ο «μικρός» Καραμανλής που τον έβγαλαν πρώτο οι Σέρρες με 24.651 ψήφους

Χωρίς ενσυναίσθηση για το μακελειό στα Τέμπη ο «μικρός» Καραμανλής που τον έβγαλαν πρώτο οι Σέρρες με 24.651 ψήφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Κεντρική Μακεδονία, Κώστας Καραμανλής, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Σέρρες, Τέμπη,

Με μια γραπτή δήλωση 85 λέξεων ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε την Τετάρτη (28/2) με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την μαύρη επέτειο της τραγωδίας στα Τέμπη να αυτοθαυμαστεί για το «κατόρθωμά» του να παραιτηθεί από υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Ο βουλευτής της ΝΔ το μοναδικό που βρίσκει να πει είναι για τον εαυτό του καθώς αναφέρει ότι: «η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση» και να μας πληροφορήσει ότι «η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη».

Χωρίς ίχνος πολιτικής ενσυναίσθησης, θεωρεί ότι η πολιτική του ευθύνη αρχίζει και τελειώνει με την παραίτησή του και επί της ουσίας θεωρεί ότι έτσι έληξε και το θέμα της απόδοσης ποινικών ευθυνών για την εθνική τραγωδία σε όλα τα πρόσωπα όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραμανλή

«Ένα χρόνο μετά, η σκέψη όλων μας δεν μπορεί να φύγει από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

»Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση της πολιτικής ευθύνης, με οδήγησαν εκείνη την ημέρα στην άμεση παραίτηση.

»Όμως, η σκέψη μου δεν θα φύγει ποτέ από τους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους, τους τραυματίες και τους επιβάτες που βίωσαν την τραγωδία, και βέβαια τους συγγενείς των θυμάτων.

»Κανένας δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που βιώνουν, έχουν και θα έχουν πάντα τον σεβασμό μας».

Σχετικά άρθρα