Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώργος Τσίπρας: Όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι να επιστρέψει ο Αλ. Τσίπρας

Γιώργος Τσίπρας: Όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι να επιστρέψει ο Αλ. Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Τσίπρας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Για πιθανή επάνοδο του Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, δηλώνοντας μάλιστα πως ο ίδιος «το εύχεται».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα αν θα απέκλειε την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερα στον προοδευτικό χώρο, δήλωσε στο «Πρώτο Πρόγραμμα»:

«Προσωπικά, όχι μόνο δεν το αποκλείω, το εύχομαι και νομίζω το εύχεται και πολύς κόσμος, αλλά δεν αφορά το τώρα σε κάθε περίπτωση. Αφορά το μέλλον».

Οι δηλώσεις του έγιναν μία ημέρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΕΡΤ, κατά την οποία ο πρόεδρος του κόμματος ανέφερε πως «ο κύκλος του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ 2015-’19 έχει κλείσει» και «αρχίζει ένας κύκλος υπό την ηγεσία μου».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως «ήταν λάθος να μην εμφανιστεί στο Συνέδριο» ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε από την πλευρά του σήμερα πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο συνολικά για τη δημοκρατική παράταξη και όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Τον εμπιστεύεται και αναφέρεται σε αυτόν πολύς κόσμος, όχι μόνο μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και μ’ αυτή την έννοια κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει» είπε.

Σχετικά άρθρα