Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιαννούλης: Κανένας δεν παίρνει λευκή επιταγή – Ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή

Γιαννούλης: Κανένας δεν παίρνει λευκή επιταγή – Ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,

«Κανένας δεν παίρνει λευκή επιταγή» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στον απόηχο του επεισοδιακού συνεδρίου στο στάδιο του Tae Kwo Do, προσθέτοντας πως αυτό που ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης «ήταν να μην αμφισβητείται».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι πρόεδρος σε ομηρία, υπό προθεσμία, θα κριθεί στις ευρωεκλογές, όπως όλοι μας, ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή», ανέφερε ο βουλευτής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Τόνισε ακόμη πως είναι η ώρα αυτοκριτικής ενώ ξεκαθάρισε πως «αν δεν σταματήσουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα είμαι ένας από αυτούς που θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ως πρόσωπο και ως βουλευτής για να είναι στο περιθώριο του ενδιαφέροντός μας».

Υπενθύμισε ακόμη ότι «σε δύο ημέρες είναι η επέτειος των Τεμπών» και «η αντιπολίτευση πρέπει να έχει συγκεκριμένη θέση και στάση προκειμένου να μην συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα».

Κληθείς να σχολιάσει παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δήλωσε:

«Θα ήμουν αστείος αν δεν πω ότι σέβομαι, αγαπώ και τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτή την απόφαση».

«Αν δεν υπήρχε η προτροπή για εκλογές στο μήνυμά του, το υπόλοιπο κομμάτι της παρέμβασης ήταν η πραγματικότητά μας» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα