Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλγα Γεροβασίλη: Θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη

Όλγα Γεροβασίλη: Θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Γεροβασίλη, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Την υποψηφιότητά της απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα του Συνεδρίου.

«Άκουσα το δημόσιο προσκλητήριο του προέδρου, είμαι παρούσα, δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη, και σε πιο δύσκολα έβαλα πλάτη», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη, με πολλούς από τους σύνεδρους να απαντούν με αποδοκιμασίες.

«Πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία. Να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος, να δώσουμε προοπτική.

»Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης. Δεν είμαστε κόμμα συμπλήρωμα στο πολιτικό σύστημα, ούτε κόμμα διαμαρτυρίας» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Χρειαζόμαστε πολιτικό σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Χρειαζόμαστε σοβαρότητα και αξιοπιστία.

»Καλή και χρήσιμη η επικοινωνία, αλλά δεν μπορεί να υποκαταστήσει την πολιτική λειτουργία» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι απαιτούνται αρχές και αποφασιστικότητα.

Τόνισε επίσης ότι: «Ο ρόλος του προέδρου είναι να ενώνει, να συνθέτει όχι να διχάζει, να πείθει όχι να απειλεί, να αγκαλιάζει όχι να διώχνει, να μεγαλώνει το κόμμα, να προσθέτει δυνάμεις και όχι να αφαιρεί».

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής Άρτας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιδράσει έντονα στην κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να θέσει προς τα μέλη του κόμματος το επίμαχο ερωτηματολόγιο, ζητώντας την σύγκληση των κομματικών οργάνων.

Φέρεται επίσης να ήταν από τα μέλη που ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να δώσουν «λευκή επιταγή» στον κ. Κασσελάκη, όταν εκείνος ζήτησε να υπάρξει ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπό του μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα