Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασσελάκης: Δεν φοβάται τις εσωκομματικές εκλογές – Θέλει «καθαρή λύση»

Κασσελάκης: Δεν φοβάται τις εσωκομματικές εκλογές – Θέλει «καθαρή λύση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όλγα Γεροβασίλη, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Το ερώτημα εάν θα πρέπει να πάει ξανά σε εκλογή αρχηγού ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κυριαρχεί στις τοποθετήσεις των συνέδρων αλλά και στις συζητήσεις στα πηγαδάκια του 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στην ομιλία του ότι «δεν είναι πρόεδρος υπό προθεσμία και εάν θα βρεθεί αντίπαλος θα γίνει ξανά εκλογή αρχηγού από την βάση», απαντώντας και στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν ξεκινήσει το Συνέδριο.

Ωστόσο και μετά τις ζυμώσεις της χθεσινής ημέρας που έφεραν την Όλγα Γεροβασίλη ως πιθανή αντίπαλο του κ. Κασσελάκη, στο Συνέδριο τείνει να σχηματοποιηθεί μία πρόταση από κάποια στελέχη σύμφωνα με την οποία η εκλογή αρχηγού θα έχει αρνητικές συνέπειες για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να μεταφερθεί για μετά τις ευρωεκλογές.

Στην πρόταση αυτή πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφεραν «η απάντηση είναι: καθαρές λύσεις» και εξηγούσαν ότι αυτό σημαίνει προσφυγή στην βάση του κόμματος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στο πλαίσιο αυτό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη που αυτή την ώρα βρίσκεται στο βήμα του Συνεδρίου.

Σχετικά άρθρα