Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε και δείπνησε με τους Αμερικανοεβραίους της AIPAC

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε και δείπνησε με τους Αμερικανοεβραίους της AIPAC
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανοεβραϊκή Κοινότητα, Δημήτριος Χούπης, Εβραίοι, Ισραήλ, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε τη Δευτέρα 19/2 με τον Πρόεδρο της American Israeli Public Affairs Committee @AIPAC, κ. Michael Tuchin και τα στελέχη της Οργάνωσης, την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Betsy Berns Korn, τον εκλεγμένο επόμενο Πρόεδρο, Dr. Bernie Kaminetsky, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Eliot Brandt και τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων, κ. Stephen Schneider, που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτριος Χούπης.

«Ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή και τις εξελίξεις στην Γάζα, μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου, εναντίον του Ισραήλ.

»Υπογραμμίστηκε ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και συνεχή ροή της παρεχόμενης ανθρωπιστικής βοήθειας και την προστασία της ζωής των αμάχων.

»Τονίσαμε την σημασία της στρατηγικής σχέσεως Ελλάδος και ΗΠΑ για την ασφάλεια και σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας στο «Χ» (πρώην Twitter).

Σχετικά άρθρα