Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα»

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,

Iδιαίτερα καυστικός για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ εμφανίστηκε στην εκπομπή της «Νewsroom» της EΡΤΝΕWS o πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης καλώντας τον να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα» με αφορμή το ερωτηματολόγιο για το ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος, λογοτύπου και δομών μέσω του μέσω του iSyriza, το οποίο όπως είπε δεν πρόκειται να συμπληρώσει.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπίρτζης στους δημοσιογράφους της εκπομπής Γιώργο Σιαδήμα και Στέλλα Παπαμιχαήλ, ο κ. Κασσελάκης προφανώς δεν είναι ενημερωμένος γιατί πολλά από τα θέματα που θέτει είναι ήδη λυμένα.

«Είναι απαράδεκτο να μην έχει καταθέσει ο Πρόεδρος τις θέσεις του σε αυτά τα ζητήματα στα όργανα του κόμματος.

»Θεωρώ απαράδεκτο να βγάζει ένα ερωτηματολόγιο. Δεν κάνουμε μετρήσεις.

»Είμαστε ένα συντεταγμένο κόμμα με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση.

»Ένα κόμμα το οποίο δεν έκανε συνέδριο όταν είχε μια στρατηγική ήττα κατά τη γνώμη μου και παραιτήθηκε ο πρόεδρος, ο Αλέξης Τσίπρας και πήγε σε μια πολιτική διαδικασία για να εκλέξει πρόεδρο.

»Επομένως, οφείλουμε να δούμε τι δεν έχει πάει καλά» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με την Όλγα Γεροβασίλη που ζητά έκτακη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας για το ερωτηματολόγιο απάντησε καταφατικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς πρέπει να κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά όχι στην κατεύθυνση του ερωτηματολογίου, στην κατεύθυνση να ανακτήσει τη σοβαρότητα που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες και να ανακτήσει και την αξιοπιστία του», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι ότι «θα έπρεπε να εισηγηθεί ένα συνέδριο όχι θέσεων, αλλά καταστατικό».

Και όπως είπε «αυτό που επιδιώκει είναι να βγάλει από πάνω του την ευθύνη και το οργανωτικό χάος που έχει προκληθεί στο ΣΥΡΙΖΑ» κάνοντας λόγο για κατάρρευση του κόμματος.

Σχετικά άρθρα