Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Γάμος Ομοφυλοφίλων, Ομοφυλόφιλοι, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Ο διασυρμός του προεδρικού αξιώματος από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν έχει όριο. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμπεριφέρθηκε όχι ως πρόεδρος όλων των Ελλήνων αλλά ως δεκανίκι του σημιτομητσοτακισμού και γκρούπι της Woke ατζέντας, δηλαδή της πολιτικής ορθότητας που λυσσαλέα μάχεται ενάντια στον ορθό λόγο. Προφανώς για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχουν πρωτίστως ευθύνη εκείνοι που την επέλεξαν και την εξέλεξαν.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια με τον Άκη Σκέρτσο και τον ο Αλέξη Πατέλη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Επικρατείας και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού βρέθηκαν μετά την διαδικασία στη Βουλή σε wine bar στο Σύνταγμα.

Άκης Σκέρτσος και Αλέξης Πατέλης απεθύνθηκαν μάλιστα στους θαμώνες του μαγαζιού με μικρόφωνο (ανάμεσα τους και μέλη της ΛΟΑΚΤΙ κοινότητας), κάνοντας λόγο για ιστορική μέρα για αυτούς.

Παρόντες ήταν και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάνη και η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, ενώ στο μαγαζί βρέθηκαν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, οι οποίοι είχαν βρεθεί στα θεωρεία της Βουλής. Παρούσα ήταν και η Φωτεινή Παντζιά.

Εδώ τίθεται ένα θεσμικό ερώτημα και λογικό ερώτημα: Συνάδει με τον ρόλο της Προέδρου της Δημοκρατίας η συμμετοχή σε πάρτι με την κυβέρνηση;

Ακούστε καλά κυρίες/κύριοι ή ό,τι άλλο νομίζεται ότι είστε.

Τη λογική δεν θα την καταλύσετε, το Woke χάος δεν θα επικρατήσει.

Να θυμάστε καλά τη φράση, που θα τη βρείτε μπροστά σας φράγμα: Ordo Ab Chao.

Σχετικά άρθρα