Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρκόπουλος: Παραδέχεται το επεισόδιο με καθηγητή στο σχολείο των παιδιών του, μιλά για παρεξήγηση που λύθηκε

Μαρκόπουλος: Παραδέχεται το επεισόδιο με καθηγητή στο σχολείο των παιδιών του, μιλά για παρεξήγηση που λύθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Μαρκόπουλος, Καθηγητές, Νέα Δημοκρατία, Σχολεία,

Για πόλεμο λάσπης που δέχεται ο ίδιος και μέλη της οικογένειας του κάνει λόγο ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μετά το όργιο φημολογίας ότι ήταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που απείλησε δημοσίως καθηγητή σχολείου, μπροστά σε εκατοντάδες γονείς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του News 24/7 βουλευτής της Ν.Δ. απείλησε καθηγητή ιδιωτικού σχολείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο βουλευτής φέρεται να είπε «θα σε τελειώσω» στον εκπαιδευτικό, επειδή έβαλε χαμηλό βαθμό στο παιδί του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε ότι αυτός είναι ο βουλευτής που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπαιδευτικό.

Ωστόσο, επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, κάνοντας λόγο για απλή «διαφωνία» που «λύθηκε άμεσα», καθώς και για «παρεξήγηση» που «διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης».

Η δήλωση του Δημήτρη Μαρκόπουλου:

Τίτλος: Μετά τις απειλές κατά των παιδιών μου, λάσπη

Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται.

Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνιδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής.

Σύμφωνα λοιπόν με μπαράζ φημών, εμπλέκεται το όνομα μου και του ενός παιδιού μου σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου.

Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε.

Μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς.

Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες.

Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν.

Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι.

Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μέρους.

Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα.

Σχετικά άρθρα