Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροϊδία: Αντί προσλήψεων στο ΕΣΥ παρατείνουν τη επιδότηση εργασίας για ανέργους!

Κοροϊδία: Αντί προσλήψεων στο ΕΣΥ παρατείνουν τη επιδότηση εργασίας για ανέργους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Άνεργοι, Γιατροί ΕΣΥ, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Νοσοκομεία,

Την παράταση για 12 μήνες της επιδότησης εργασίας για 4.000 ανέργους στον δημόσιο τομέα της Υγείας, επέλεξε η κυβέρνηση για να ενισχύσει δήθεν το ΕΣΥ την ώρα που οι γιατροί βρόισκονται επί ποδός και καταγγέλουν τεράστιες ελλείωεις στα νοσκομεία πουτ απειλούν την υγεία και τη ζωψή των ασθενών, αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους που βρίσκξονται υπό κατάρρευση.

¨Οπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση που συνεχίζει να μην προβαίνει στις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού, δημοσιεύθηκε σήμερα Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1041) η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οποία παρατείνεται το πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της Υγείας.

Στόχος του προγράμματος, προϋπολογισμού 48 εκατ. ευρώ και διάρκειας 12 μηνών, είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά και η στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας. Για νέες προσλήψεις ούτε λόγος.

Η παράταση των συμβάσεων αφορά 4.000 ωφελούμενους σε θέσεις επιστημονικού, νοσηλευτικού προσωπικού και σε άλλες νευραλγικές ειδικότητες του δημόσιου συστήματος Υγείας και η απασχόληση των ωφελούμενων θα συνεχιστεί στις ίδιες θέσεις και με τους ίδιους όρους, αναφέρεται στην ΚΥΑ.

Σχετικά άρθρα