Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλαλούμ με τη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες – Άλλα λέει ο Μαρινάκης και άλλα ο Βορίδης

Αλαλούμ με τη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες – Άλλα λέει ο Μαρινάκης και άλλα ο Βορίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Κινητοποιήσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Μάκης Βορίδης, Μπλόκα Αγροτών,

Αλαλούμ επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο σχετικά με την φημολογούμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία αγροτών.

Την Πέμπτη 8/2 ο πρωί ο κυβερνητικός εκκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε «Το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των αγροτών τη Δευτέρα».

Με αφορμή ερώτηση για το ποιο είναι το σχόλιο της κυβέρνησης για την επιστολή αγροτών προς τον πρωθυπουργό με τα αιτήματα των αγροτικών μπλόκων, ο κ. Μαρινάκης απάντησε:

«Ελήφθη, πράγματι, η επιστολή από εκπροσώπους των μπλόκων, ο πρωθυπουργός, προφανώς όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι διατεθειμένος να τους συναντήσει τη Δευτέρα.

»Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ενημερωθούμε ποιους θα συναντήσει και ποιους εκπροσωπούν αυτοί που θα συναντήσει.

»Ποιοί θα είναι οι εκπρόσωποι και αυτοί οι εκπρόσωποι ποιους θα εκπροσωπούν».

Για την συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ρωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης και είπε ότι το τετ α τετ με τον πρωθυπουργό θα γίνει αλλά όχι τη Δευτέρα.

«Από από πλευράς κυβέρνησης θέλουμε να ωριμάσουν αυτά που σκεφτόμαστε για την συνάντηση και το τι θέλουμε να συζητήσουμε με τους αγρότες», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης.

Είπε ακόμα ότι ορισμένα από τα αιτήματα των αγροτών δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και το γνωρίζουν και οι ίδιοι όπως οι αποζημιώσεις στο 100%».

Υπογράμμισε ότι προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες είναι οι ανοιχτοί δρόμοι. Όλοι θέλουμε να βρούμε λύσεις», είπε.

Σχετικά άρθρα