Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δένδιας και Κασσελάκης είχαν «ειλικρινή» συζήτηση: «Για μας δεν είναι θέματα επικοινωνίας αλλά θέματα ασφάλειας του Έλληνα και της Ελληνίδας»

Δένδιας και Κασσελάκης είχαν «ειλικρινή» συζήτηση: «Για μας δεν είναι θέματα επικοινωνίας αλλά θέματα ασφάλειας του Έλληνα και της Ελληνίδας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αποστολάκης, Νίκος Δένδιας, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, για τα θέματα εθνικής άμυνας, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο ΥΠΕΘΑ, στην οποία συνοδευόταν από τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, και τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη» έγραψε στο «Χ» ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Προσέθεσε ότι «κατά τη συνάντησή μας ανέφερα στον κ. Κασσελάκη ότι η καλόπιστη κριτική είναι ευπρόσδεκτη, αλλά και ότι είναι αναγκαία η ομοψυχία του πολιτικού κόσμου στα εθνικά ζητήματα.

»Ακόμη, επανέλαβα ότι είμαι πάντοτε στη διάθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκτενή ενημέρωση».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, για την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο υπουργείο.

Κασσελάκης: Θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί

Τα εξοπλιστικά προγράμματα, το μισθολογικό των στρατιωτικών και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών βρέθηκαν στο επίκεντρο της ενημέρωσης που διήρκεσε 45 λεπτά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε περαιτέρω ιδιαίτερη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, η οποία περιεστράφη γύρω από τα εθνικά θέματα. Η συνάντηση διήρκεσε 40 λεπτά.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε δύο φορές την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την «ειλικρινή» συζήτηση επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι παραγωγικός στα εθνικά θέματα, στην άμυνα της χώρας.

«Για μας δεν είναι θέματα επικοινωνίας αλλά θέματα ασφάλειας του Έλληνα και της Ελληνίδας», τόνισε.

Για τα εξοπλιστικά προγράμματα σχολίασε ότι «βρισκόμαστε στην αρχή μιας μακράς διαδικασίας μέχρι να φθάσουμε σε συμφωνία για την οποία θα υπάρχει ενημέρωση», όπως διευκρίνισε εν συνεχεία ο κ. Αποστολάκης ενώ επανέλαβε ότι θέλουν να είναι παραγωγικοί.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δώρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το θυρεό του υπουργείου, σε ανάμνηση της επίσκεψής του όπως είπε.

Στην ενημέρωση συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου και άλλοι αρμόδιοι επιτελείς.

Σχετικά άρθρα