Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέφανος Κασσελάκης: Διαθέτει το πατρικό του σπίτι στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση

Στέφανος Κασσελάκης: Διαθέτει το πατρικό του σπίτι στην Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, Δώρα Αυγέρη, Εξώσεις, Έξωση, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δήμαρχο Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη εξέφρασε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την Ιωάννα Κολοβού και τον γιο της στο πατρικό του σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από την δήμαρχο Ζωγράφου να μεταφέρει την πρόσκλησή του στην Ιωάννα Κολοβου, με την οποία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία για την υπόθεση της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.

Υπενθυμίζεται ότι νέα επιχείρηση έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου.

Η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της έχουν συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου.

Τους τελευταίους μήνες, η οικογένεια αγωνίζεται να σώσει το σπίτι της που έβγαλαν οι τράπεζες στο «σφυρί» για χρέος 15.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της Αυγέρη για τα κόκκινα δάνεια

Σημειώνεται πως για το ζήτημα της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δώρα Αυγέρη, νωρίτερα σήμερα, δήλωσε:

«Ο πτωχευτικός νόμος της Ν.Δ. άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης».

Επίσης, η Δώρα Αυγέρη συμπλήρωσε: «Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας.

»Τα σημερινά γεγονότα, όπως και αυτά πριν από έναν μήνα, με την έξωση οικογένειας αναπήρων παρουσία των ΜΑΤ, θα είναι σκηνές αλλεπάλληλες από ένα δυστοπικό μέλλον, αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή».

Σχετικά άρθρα