Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χούπης συναντήθηκε με την ηγεσία της AHEPA – Τους ομογενείς συνόδευσε ο Χρυσουλάκης

Ο Χούπης συναντήθηκε με την ηγεσία της AHEPA – Τους ομογενείς συνόδευσε ο Χρυσουλάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Δημήτριος Χούπης, Ελληνική Ομογένεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιωάννης Χρυσουλάκης, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Supreme President κ. Savas Tsivicos και τον Executive Director κ. Basil Mossaidis της American Hellenic Progressive Association (AHEPA), όπως επίσης και με μέλη αυτής, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη της AHEPA συνεχάρησαν τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ακολούθως συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στην διαμόρφωση των τρεχουσών εξελίξεων και του διεθνούς περιβάλλοντος ασφαλείας.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταξύ άλλων εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η AHEPA όσον αφορά στην δραστηριοποίησή της στο πλαίσιο προώθησης των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων, καθώς και στην υποστήριξη της Ελληνικής ομογένειας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες, όπως επίσης και την καταλυτική συμβολή της στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και στην προώθηση των εθνικών θεμάτων.

Σχετικά άρθρα