Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανικός στη ΝΔ: «Σεμινάρια» στους διαφωνούντες για τα ομόφυλα ζευγάρια και… εκφοβισμός

Πανικός στη ΝΔ: «Σεμινάρια» στους διαφωνούντες για τα ομόφυλα ζευγάρια και… εκφοβισμός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Άκης Σκέρτσος, Γάμος Ομοφυλοφίλων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Νέα Δημοκρατία, Ομοφυλόφιλοι, Παύλος Μαρινάκης,

Πανικός έχει καταλάβει τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τους επιτελείς του σε κυβέρνηση και ΝΔ, για τις εξελίξεις σε ότι αφορά τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα ομόφυλα ζευγάρια, μετά τις συνεχείς και πολλαπλασιαζόμενες αντιδράσεις υπουργών, βουλευτών και ψηφοφόρων.

Σε πρώτη φάση ο πρωθυπουργός θέλει να αντιμετωπίσει τις αντιρρήσεις των βουλευτών του γι’ αυτό και αποφάσισε η ΝΔ να διοργανώνει «σεμινάρια» για να πείσει τους διαφωνούντες σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών!

Ο εισηγητής του επικείμενου νομοσχεδίου, Άκης Σκέρτσος, θα παρέχει πλήρη ενημέρωση επί διημέρου για την ισότητα στον γάμο για ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Σύμφωνα με ενημερωτικό email από τη γραμματεία της ΚΟ της πλειοψηφίας, οι βουλευτές καλούνται να παραστούν το διήμερο 15/16 στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, όπου θα ενημερωθούν για την κυβερνητική πρωτοβουλία.

«Σας προσκαλούμε σε ενημέρωση-συζήτηση από τον υπουργό Επικρατείας, κ. Ακη Σκέρτσο, με θέμα “Κυβερνητική πρωτοβουλία για την ισότητα στον πολιτικό γάμο”.

»Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι αντιπρόεδροι του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ – κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Μαρία Συρεγγέλα.

»Για τη διευκόλυνση της συζήτησης η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες (με βάση το αρχικό του επωνύμου σας), τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.30 (Α έως Κ) και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:30 (Λ έως Χ) στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. (Πειραιώς 62).

»Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη», αναφέρεται στο email.

Με αυτόν τον τρόπο, βέβαια, θα γίνει και το «φακέλλωμα» όσων διαφωνούν, ώστε στη συνέχεια όπου χρειαστεί να υπάρξει και… δεύτερος γύρος από το Μαξίμου σε όσους επιμείνουν στη «σκληρή γραμμή» της καταψήφισης.

Άλλωστε, όπως λένε στο Μαξίμου, η στάση του καθενός αξιολογείται.

Σχετικά άρθρα