Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος (επιτέλους) ασχολείται με την εξωτερική πολιτική της χώρας

Ο Βενιζέλος (επιτέλους) ασχολείται με την εξωτερική πολιτική της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, Ευάγγελος Βενιζέλος, Υπουργείο Εξωτερικών,

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών συγκαλείται στη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής και την Τρίτη 11 Νοεμβρίου της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Περαιτέρω, μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Κωνσταντίνο Τσιάρα, αποφασίστηκε η σύγκληση της Επιτροπής, την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου και ώρα 14.00, προκειμένου ο κ. Βενιζέλος να ενημερώσει τα μέλη της για τις πρόσφατες εξελίξεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα απευθύνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 10.30, ομιλία, στη Βουλή, στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ με θέμα: «Προτεραιότητες της Ελλάδας στην Εξωτερική Πολιτική και την Ασφάλεια. Αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, κρίση στην Ουκρανία, η στάση της Ελλάδας σχετικά με το Ιράκ και τη Συρία». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή των Ελλήνων.

Σχετικά άρθρα