Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπ. Εργασίας Πακιστάν: Ο Άδωνις θα φέρει 500.000 Πακιστανούς στην Ελλάδα – Τι απαντά ο Γεωργιάδης

Υπ. Εργασίας Πακιστάν: Ο Άδωνις θα φέρει 500.000 Πακιστανούς στην Ελλάδα – Τι απαντά ο Γεωργιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Γιώργος Καραμέρος, Κυριάκος Βελόπουλος, Κώστας Βαξεβάνης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πακιστάν, Πακιστανοί, Υπουργείο Εργασίας,

Η αποκάλυψη προκαλεί τριγμούς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας του Πακιστάν, θα φέρει στην Ελλάδα 500.000 Πακιστανούς εργάτες. Όταν λέμε Άδωνις Γεωργιάδης προφανώς εννοείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Άδωνις ούτε στο περίπτερο δεν πάει μόνος του.

Ο Πακιστανός υπουργός έγραψε στο «Χ», πρώην Twitter, στις 19/12:

«Η συνάντησή μου με τον Έλληνα Υπουργό Εργασίας @AdonisGeorgiadi ήταν εξαιρετικά παραγωγική για τη διερεύνηση ισχυρών συνεργασιών.

»Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών.

»InShaAllah [Θεού θέλοντος] τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Σε περίπτωση που «διαφεύγει» στους αναγνώστες μας, ήταν οι νεοφιλελεύθεροι, εκσυγχρονιστές και ακροδεξιοί μνημονιακοί πατριδοκάπηλοι που πριν μια δεκαετία έδιωξαν από την Ελλάδα 600.000 ικανούς, εργατικούς και μορφωμένους Έλληνες και τώρα, αυτοί οι ίδιοι φιλελέδες, τους αντικαθιστούν με 500.000 αλλοδαπούς.

Σημειώνεται ότι αυτές τις πολιτικές υλοποιούν οι ίδιοι «χιμπατζήδες» που οργάνωναν συλλαλητήρια δήθεν για τη Μακεδονία.

Είναι οι ίδιοι ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι χαρακτήρες, που στη γερμανική Κατοχή οι πρόγονοί τους, κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τον πολύ «πατριωτισμό» τους έτρεχαν να καταταγούν στα Σώματα Ασφαλείας των ναζί, οι ταγματασφαλίτες και οι γερμανοτσολιάδες, τα καθάρματα οι δοσίλογοι που ορκίζονταν πίστη στον Χίτλερ.

Η ανάρτηση του Πακιστανού υπουργού:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε πραγματικό πανικό, απάντησε με ανάρτησή του στις 20/12:

«Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις στην Κοινή Γνώμη στο εάν έχουμε υπογράψει ή σκοπεύουμε να υπογράψουμε Διακρατική Συμφωνία με το Πακιστάν περί εισαγωγής από την Χώρα αυτή εργατικού δυναμικόυ σας ενημερώνω για τα εξής.

»Α) μία διακρατική συμφωνία δεν γίνεται κρυφά καθώς για να ισχύει πρέπει να περάσει από την Βουλή.

»Δηλ δεν είναι ένα χαρτί που το υπογράφει ένας υπουργός.

»Β) ήδη από την προηγούμενη Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η Χώρα αυτή είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για να υπογράψουμε μία τέτοια συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

»Άλλωστε θα έπρεπε η να συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση του Πακιστάν να δέχεται πίσω όσους παρανόμους από την Χώρα αυτή έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα.

»Γ) η επίσημη συνάντηση μου με τον ομόλογο μου από το Πακιστάν δεν έγινε κρυφά αλλά φανερά και σχετική ανάρτηση έκανα την περασμένη εβδομάδα.

»Δ) το Πακιστάν εξακολουθεί να επιθυμεί μία τέτοια συμφωνία αλλά δεν είναι στις πολιτικές μας προτεραιότητες.

»Οι Χώρες με τις οποίες είμαστε κοντά σε υπογραφή τέτοιου είδους διακρατικών συμφωνιών ανακοινώθηκαν στην Βουλή η οποία άλλωστε είναι και η μόνη κυρίαρχη να εγκρίνει ή να απορρίψει τέτοιου είδους συμφωνίες.

»Κοινώς ψυχραιμία. Σας είπα να μας έχετε εμπιστοσύνη!».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Άδωνι στις 19/12 όπου έγραψε:

«Επειδή πολλοί με ρωτούν ποιες είναι οι Χώρες με τις οποίες διαπραγματευόμαστε Διακρατικές Συμφωνίες για εισαγωγή εργατικού δυναμικού είναι οι εξής:

»Γεωργία, Ινδία και Μολδαβός. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αρμενία. Το Πακιστάν δεν είναι σε αυτές».

Αυτά τα «κατορθώματα» της ακροδεξιάς πατριδοκαπηλίας σχολίασε με ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης:

«Από τον Υπουργό Επικρατείας του Πακιστάν μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει 500.000 αλλοδαπούς για να καλυφθούν ανάγκες στον κατασκευαστικό τομέα.

»Η κυβέρνηση που έκανε φράχτες στον Έβρο, που μας έλεγε ότι οι ξένοι αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας και ότι δεχόμαστε υβριδικό πόλεμο».

Το ίδιο ακροδεξιό πατριδοκάπηλο «κατόρθωμα» σχολίασε κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Καραμέρος:

«Εδώ ο Πακιστανός υπουργός Jawad Malik, αναφέρει πως ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης στην συνάντησή που είχαν συζήτησαν να καλύψει το Πακιστάν με 500.000 εργάτες τις ανάγκες της Ελλάδα στις κατασκευές (16 δισ. το ανεκτέλεστο των κατασκευαστικών)».

Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο ο Κυριάκος Βελόπουλος. Έγραψε:

«Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε πλέον με αυτούς τους ανθρώπους που κυβερνούν και έχουν κάνει τη χώρα ένα απέραντο τσίρκο!

»Η πακιστανική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η ελλάδα θα χρειαστεί 500.000 πακιστανούς για έργα κατασκευών και συμφώνησε να τους δεχτεί ς!

»Θα μας πει η κυβέρνηση αν ισχύει; My meeting with the Greek Labour Minister was extremely productive in exploring strong collaborations. We’re focused on fulfilling Greece’s need for 500,000 skilled workers, particularly in construction. InShaAllah in the coming days we will sign a G2G agreement with Greece, which will unlock vast job opportunities in Greece for our Pakistanis λένε οι Πακιστανοί !

»Εγώ θέλω να πιστέψω την ελληνική κυβέρνηση είμαι καλοπροαιρετος οι υπόλοιποι έλληνες τι πιστεύετε;

Την #ΝΔ_θελατε ή τους Πακιστανούς επίσημους ; #μεταναστες #βελοπουλος».

Στον Κυριάκο Βελόπουλο απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Αγαπητέ Πρόεδρε κατά την συμμετοχή μου στο Διεθνές Συνέδριο Εργασία στο Ριάντ μου ζήτησε συνάντηση ο ομόλογος μου του Πακιστάν (έχω κάνει σχετική ανάρτηση).

»Εκεί με ρώτησε για το εάν στις 500.000 θέσεις εργασίες που η Ελλάδα ζητά θα μπορούσε να συμμετάσχει εργατικό δυναμικό και από το Πακιστάν.

»Όχι 500.000 από εκεί αλλά ένα μερίδιο από εκεί.

»Του είπα ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει διακρατική συμφωνία γί´αυτό γράφει: “με την βοήθεια του Θεού να γίνει Συμφωνία…”.

»Δεν έχει γίνει δηλ εκείνοι θα ήθελαν να γίνει.

»Όπως ενημερώσαμε την Βουλή με τον αρμόδιο Υπουργό @DimKairidis και σήμερα οι 3 πρώτες συμφωνίες είναι με την Γεωργία, την Μολδαβία και την Ινδία και στην συνέχεια με Βιετνάμ, Φιλιππίνες και Αρμενία.

»Με το Πακιστάν δεν εξετάζουμε τέτοια συμφωνία. Πιστεύουμε ότι με αυτές τις Χώρες και με την Τροπολογία που σήμερα ψηφίσαμε θα καλύψουμε τις ανάγκες μας. Καλά Χριστούγεννα».

Οι χριστουγεννιάτικες ευχές τον «μάραναν» τον Άδωνι.

Σχετικά άρθρα