Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς θα δώσει το παρών στη Βουλή και θα καταψηφίσει την τροπολογία για μετανάστες

Ο Σαμαράς θα δώσει το παρών στη Βουλή και θα καταψηφίσει την τροπολογία για μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες,

Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να επιλέξει την αποχή από τη Βουλή κατά την ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία για τους μετανάστες που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (19/12) στις 2 το μεσημέρι.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να κάνει δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη την απουσία του από τη Βουλή καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφάσισε να παραστεί και να καταψηφίσει την τροπολογία για τους μετανάστες.

Η επιλογή αυτή είναι η χειρότερη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα επιθυμούσε ο Αντώνης Σαμαράς να εκφράζει την ηχηρή διαφοροποίησή του εκτός Βουλής.

Γεγονός είναι ότι το Μαξίμου επέλεξε τακτική περιθωριοποίησης του Αντώνη Σαμαρά μη θέλοντας να δώσει «μεγάλη αξία», όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, στη διαφοροποίησή του από την κυβερνητική πολιτική, προσπαθώντας να του αποδώσουν ένα πολιτικά γραφικό ρόλο και γι΄αυτό τον εξαίρεσαν από την κομματική πειθαρχία κατά την ψήφιση της τροπολογίας για τους μετανάστες.

Το μοναδικό που φοβίζει την κυβέρνηση είναι η επιρροή του Αντώνη Σαμαρά σε γαλάζιους βουλευτές και στελέχη που μπορεί στη συγκεκριμένη περίπτωση να μην μπορέσουν να εκφράσουν τη διαφωνία τους με την τροπολογία για τους μετανάστες στη Βουλή λόγω κομματικής πειθαρχίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ηχηρές διαφοροποιήσεις στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα