Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Έμπρακτη δυσαρέσκεια – Δεν πήγε στην Ολομέλεια όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης

Σαμαράς: Έμπρακτη δυσαρέσκεια – Δεν πήγε στην Ολομέλεια όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βουλή των Ελλήνων, Κρατικός Προϋπολογισμός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Την έμπρακτη δυσαρέσκεια του για την τροπολογία που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους μετανάστες, έδειξε σήμερα το βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς επιδεικτικά δεν πήγε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός και παρέμεινε στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ πήγε στη Βουλή λίγη ώρα πριν ανέβει στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπήκε στο γραφείο του στο ισόγειο του κτιρίου και παρέμεινε εκεί.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας ο κ. Σαμαράς πήγε αφού πρώτα ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να ψηφίσει στην ονομαστική ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από το γραφείο του κ. Σαμαρά πέρασαν ο Κώστας Καραγκούνης, ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν διάχυτη η αγωνία στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό, προφανώς με το φόβο μιας καταψήφισης από την πλευρά Σαμαρά, ο οποίος όπως φαίνεται πνέει τα μένεα για την τροπολογία Καιρίδη-Γεωργιάδη για την άδεια παραμονής και εργασίας μεταναστών.

Σχετικά άρθρα