Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου – Σάλος με τις δηλώσεις της για συγχώνευση σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό!»

Δόμνα Μιχαηλίδου – Σάλος με τις δηλώσεις της για συγχώνευση σχολείων: «Το περπάτημα κάνει καλό!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δόμνα Μιχαηλίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Μια «εξυπνακίστικη ατάκα» της υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το περπάτημα κάνει καλό στους μαθητές, τα σχολεία των οποίων συγχωνεύονται, έγινε viral, με την αρνητική έννοια, και ανέβηκε πρώτο στα hashtags του «Χ».

Απαντώντας (11/12) σε κοινοβουλευτική ερώτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, η υφυπουργός Παιδείας έφτασε στο σημείο να επικαλεστεί ακόμα και τον… Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Συγκεκριμένα, στην παρατήρηση της βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς ανησυχούν για το γεγονός της απομάκρυνσης των μαθητών από το γνώριμο περιβάλλον και της υποχρέωσης να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε πως το περπάτημα κάνει… καλό στην υγεία.

«Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως ήταν φυσικό το… ατράνταχτο επιχείρημα της υφυπουργού Παιδείας δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά άρθρα