Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σκρέκας «έφαγε» κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το «Καλάθι των Χριστουγέννων»

Ο Σκρέκας «έφαγε» κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το «Καλάθι των Χριστουγέννων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Σκρέκας, Σούπερ Μάρκετ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικες Αγορές, Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι,

Αν και αρχικά ανακοινώθηκε από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα ότι τα παροσιακά γλυκίσματα των Χριστουγέννων οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα θα βρίσκονται στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» που θα έχει δήθεν «προσιτές τιμές για όλους», λίγη ώρα αργότερα με διορθωτικό δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε ότι κουραμπιέδες και μελομακάρανα θα είναι εκτός «καλαθιού».

Συγκεκριμένα, αρχικά ανακοινώθηκε ότι «ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), υπό τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον Γενικό Διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία ήταν η δεύτερη σε διάστημα μιας εβδομάδας, αποφασίστηκε να εφαρμοστεί -όπως και πέρυσι- το «Καλάθι των Χριστουγέννων», από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

Συγκεκριμένα, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

-Αρνί

-Κατσίκι

Μελομακάρονα

Κουραμπιέδες

-Γαλοπούλα

-Τσουρέκι

-Βασιλόπιτα

-Σοκολάτα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης:

«Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου.

»Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό.

»Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

Το μόνο που «υλοποιήθηκε» στα σίγουρα πάντως είναι μια ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ από το υπουργείο Ανάπτυξης, λίγο αργότερα, που ανέφερε ότι στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:

-Αρνί

-Κατσίκι

-Γαλοπούλα

-Τσουρέκι

-Βασιλόπιτα

-Σοκολάτα

Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες «φαγώθηκαν».

Σχετικά άρθρα