Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκουλόπουλος: “Η χώρα είναι όρθια γιατί άντεξε το ΠΑΣΟΚ”

Κουκουλόπουλος: “Η χώρα είναι όρθια γιατί άντεξε το ΠΑΣΟΚ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Πάρις Κουκουλόπουλος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

“Η χώρα είναι όρθια γιατί άντεξε το ΠΑΣΟΚ και αυτό το ξέρουν όλοι”δήλωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος για να συμπληρώσει με νόημα ότι” Τώρα που κερδίζουμε τον πόλεμο δε δεχόμαστε υποδείξεις ούτε από αργοπορημένους, ούτε από λιποτάκτες ούτε από ξεκούραστους παρατηρητές”.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία ο Πάρις Κουκουλόπουλος τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κόκκινες γραμμές και βάλει κατά όσων ρποσπαθούν να διαστρέψουν στην αλήθεια αυτή.

“Μια ομάδα στελεχών της ΝΔ μαζί με κάποια ΜΜΕ προσπαθεί να διαστρέψει αυτήν την αλήθεια (ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κόκκινες γραμμές) καταβάλλοντας φιλότιμες προσπάθειες, αλλά η αλήθεια δεν αλλάζει.Πέντε χρόνια ζούμε σε συνθήκες οικονομικού πολέμου και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης αδιάλειπτα” κατέληξε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Τέλος ο υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά επετέθη και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι τα στελέχη του έχουν αμηχανία γιατί πετυχαίνει η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων.

“Πολιτική σταθερότητα χρειάζεται ο τόπος για να λειτουργήσουν άμεσα όλα αυτά και όχι εκλογές, χωρίς μάλιστα εναλλακτική πρόταση. Δέστε την αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που οι τράπεζες πέρασαν επιτυχώς την πανευρωπαϊκή δοκιμασία. Όταν ψηφίζαμε τη συμφωνία, μας έλεγαν δωσίλογους και άλλα θορυβώδη, τώρα εκκωφαντική σιωπή. Όσο για τις δημοσκοπήσεις θέλω να σημειώσω ότι οι δύο πρώτες που άνοιξαν το «χορό» πριν 2 μήνες και «έκαναν κλίμα» είναι από εταιρεία και πανεπιστήμιο (!) που παλιά αλλά και πρόσφατα αποδείχτηκαν παντελώς αναξιόπιστοι και δεν κατανοώ γιατί επιμένουν, τους ξέρουμε όλοι” σημείωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Σχετικά άρθρα