Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλκιδική: Έκαναν έξωση σε 82χρονο με αναπηρία – Η αντίδραση Κασσελάκη

Χαλκιδική: Έκαναν έξωση σε 82χρονο με αναπηρία – Η αντίδραση Κασσελάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Έξωση, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Χαλκιδική,

Σε μια ανάλγητη ενέργεια προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, η οποία πέταξε έξω απ’το σπίτι του, στα Φλογητά Χαλκιδικής, τον 82χρονο με αναπηρία Θεόφιλο Τζοχουνίδη.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος Χρήστος Αβραμίδης, οι αστυνομικές Αρχές πήγαν σήμερα στο σπίτι του, προκειμένου να απομακρύνουν τον 82χρονο άνδρα, που πριν λίγο καιρό κοιμόταν στην αυλή του σπιτιού του για να προστατεύσει τους κόπους μιας ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει εκδιώξει και στο παρελθόν τον Θεόφιλο Τζοχουνίδη και τη σύζυγό του, όμως αυτοί επέστρεψαν στο σπίτι που μένουν τα τελευταία 53 χρόνια.

Μετά από μία ευνοϊκή δικαστική απόφαση η οικογένεια είχε επιστρέψει στην οικία της, αλλά σήμερα αυτός που αγόρασε το σπίτι με την ελληνική αστυνομία, είχαν άλλο σχεδιασμό.

Κασσελάκης: «Κοινωνική πολιτική» ενός κόμματος που χρωστάει 400 εκατ. ευρώ

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τον Στέφανο Κασσελάκη η υπόθεση του 82χρονου με αναπηρία από τη Χαλκιδική που του έκαναν πάλι έξωση από το σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος αρνείται να φύγει απ’το σπίτι που μεγάλωσε τα παιδιά του και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, θα περάσει τη νύχτα μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στο τσουχτερό κρύο της Βορείου Ελλάδος.

«Εδώ θα περάσει τη νύχτα του ο 82χρονος με αναπηρία από τη Χαλκιδική, που τον πέταξαν -ξανά- έξω από το σπίτι του», τονίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο πρόσωπό του, εδώ και μήνες, καθρεφτίζεται η “κοινωνική πολιτική” ενός κόμματος που χρωστάει 400+ εκατομμύρια ευρώ απέναντι στους οφειλέτες λίγων χιλιάδων ευρώ», αναφέρει.

Σχετικά άρθρα