Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Ανοίγουμε νέα σελίδα προοπτικής και ελπίδας

Σαμαράς: Ανοίγουμε νέα σελίδα προοπτικής και ελπίδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μνημόνιο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

«Δεν θα αφήσουμε την αβεβαιότητα, που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν, να εκτροχιάσει την τελευταία στιγμή την πορεία ανάταξης της χώρας» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Κεφάλαιο.

Ο Πρωθυπουργός στο κείμενό του ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αφήσει την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας να πυροδοτήσει αστάθεια που μπορεί “να τινάξει τις θυσίες μας στον αέρα, την ώρα που ανοίγουμε νέα σελίδα για τον τόπο”.

«Με δύσκολες αποφάσεις και βαριές θυσίες απ’ όλους τους Έλληνες η Πατρίδα μας αρχίζει να στέκεται πόδια της» σημειώνει ο Αντώνης Σαμαράς και δηλώνει αποφασισμένος να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια και να δώσει τη μάχη ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει και πάλι στην ανάπτυξη και στην δημιουργία.

«Βρισκόμαστε τώρα στην πιο ευαίσθητη στιγμή, στην πιο κρίσιμη καμπή της εθνικής προσπάθειας για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας», αναφέρει και τονίζει: «Το πιο σημαντικό: Με σίγουρα βήματα αφήνουμε πίσω το χτες και ανοίγουμε νέα σελίδα προοπτικής και ελπίδας. Για όλους…» υπογραμμίζει ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά άρθρα