Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μάχη για τη δεύτερη θέση – Μισή μονάδα πάνω το ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μάχη για τη δεύτερη θέση – Μισή μονάδα πάνω το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Pulse, Pulse RC, Δημοσκοπήσεις, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ,

Μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου η πολιτική παντοδυναμία της ΝΔ επιβεβαιώνεται και σ’ αυτή τη δημοσκόπηση της Pulse με το κυβερνών κόμμα να λαμβάνει ποσοστό 33%, έναντι 13% του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και 12,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ λαμβάνει 9%. Στη δημοσκόπηση του Οκτωβρίου της Pulse η ΝΔ ελάμβανε 33,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στο 15% και ήταν δεύτερος, ενώ το ΠΑΣΟΚ ελάμβανε 12% και το ΚΚΕ 8,5%

Στην ίδια δημοσκόπηση μετρήθηκαν και οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης για τον νέο τρόπο φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων.

Μόλις το 19% θεωρεί ότι ο νέος τρόπος φορολόγησης είναι στη σωστή κατεύθυνση, το 30% λέει ότι είναι λάθος και ένα 40% ζητάει διορθώσεις στο σχετικό νομοσχέδιο.

Αντίστοιχα,  πιστεύουν για τη ψηφιοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης ακινήτων το 24% πιστεύει πως είναι ι προς τη σωστή κατεύθυνση, το 15% προς λάθος κατεύθυνση και 42% πως χρειάζεται διορθώσεις.

Σχετικά άρθρα