Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Στόχος μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολάκης: Στόχος μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έφη Αχτσιόγλου, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Βολές κατά των εννέα βουλευτών που αποχώρησαν την Πέμπτη 23/11 από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης από το περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για «υπονόμευση» της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη από την επομένη της ανάδειξής του στην ηγεσία και κατηγόρησε τους αποχωρήσαντες ότι «βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο».

«Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μία διάσπαση που γίνεται επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής προέδρου, από την επόμενη μέρα, άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα» είπε.

«Βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μίας χρήσης που θα περάσει στη λήθη της ιστορίας» πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα.

»Με το πολιτικό σχέδιο που σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπα και τη συντριπτική πλειονότητα των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αντικατάστασή του από μία προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε.

Σχετικά άρθρα