Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία: Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία: Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Κινούμενη άμμο θυμίζει το εσωκομματικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με τη συνεδρίαση την Πέμπτη 23/11 της Πολιτικής Γραμματείας, στις 4 μ.μ., να επιταχύνει όπως φαίνεται τις εξελίξεις.

Άλλωστε, η αποχώρηση της τάσης των 6+6 από την αξιωματική αντιπολίτευση θεωρείται από πολλούς μη αναστρέψιμη, ενώ πολλαπλασιάζονται οι κατά τόπους αποχωρήσεις μελών.

Η σύγκληση πάντως του κομματικού οργάνου έρχεται σε μια χρονική στιγμή όπου οι εκκλήσεις ενότητας από επιφανή στελέχη, παλαιά και νέα, συνεχίζονται.

Κατά πληροφορίες, στο επίκεντρο της διαδικασίας θα βρεθεί η δημιουργία ενός άτυπου Πολιτικού Κέντρου, στο οποίο, σημειωτέον, είχε προταθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η συμμετοχή στους Νάσο Ηλιόπουλο και Αλέξη Χαρίτση.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου οργάνου, που θα έχει χαρακτηριστικά διευρυμένου Εκτελεστικού Γραφείου επί της ουσίας, είχε ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Εντούτοις, στελέχη της πλειοψηφίας με τα οποία επικοινώνησε η ΑΥΓΗ εκτιμούν πως τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Το δεύτερο θέμα το οποίο θα συζητηθεί στην Πολιτική Γραμματεία αφορά τον προγραμματισμό του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την επόμενη περίοδο, καθώς επίκειται η ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου όπως και του προϋπολογισμού.

Σχετικά άρθρα