Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Νεολαία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η Νεολαία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ανακοίνωσε η Ολομέλεια Πόλης της οργάνωσης Νεολαίας του κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Δεν λένε πόσοι είναι γιατί δεν είναι πάνω από 40 μέλη σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Ανύπαρκτοι αλλά «φασαριόζοι».

«Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κ.Ε. αποτέλεσε μια διχαστική τοποθέτηση, προσβάλλοντας με ύβρεις την ιστορία και τους αγώνες του χώρου, και επιβεβαιώνοντας ένα αυταρχικό μοντέλο λειτουργίας της νέας ηγεσίας, όπου επικρατεί μόνο μία άποψη, αυτή που εκφράζεται από τον πρόεδρο», επισημαίνει στην ανακοίνωση της και προσθέτει:

«Δεν είμαστε διατεθειμένες και διατεθειμένοι να δώσουμε με τη παρουσία μας άλλοθι στην τελική μετάλλαξη του κόμματος και αποχωρούμε από το κόμμα το οποίο υπηρετήσαμε και ήταν κάποτε στη πρωτοπορία της κινηματικής και κυβερνώσας Αριστεράς.

»Η αριστερά σε αυτές τις κοινωνικές διεργασίες γεννήθηκε, σε αυτές θα ξανασυναντηθεί».

Τα αναίσχυντα γκρουπούσκουλα μιλάνε εξ ονόματος της όλης Αριστεράς. Τόσο θράσος από τους ανύπαρκτους κατασκηνωτές κάμπινγκ.

Σχετικά άρθρα