Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ηλιόπουλος (γνωστός ως «κουνάβι») θέλει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους 6+6 – Να πάρουν και τον Μπίστη φεύγοντας

Ο Ηλιόπουλος (γνωστός ως «κουνάβι») θέλει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους 6+6 – Να πάρουν και τον Μπίστη φεύγοντας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έφη Αχτσιόγλου, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Εισήγηση για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της μέσω τηλεδιάσκεψης για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα που θα κάνει.

«Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει στοιχεία διάλυσης και συνεχίζει ο χώρος να κινδυνεύει με χλεύη από τους πολίτες.

»Η ρίζα της κρίσης είναι πολιτική και η νέα ηγετική ομάδα αρνείται να το αποδεχτεί και αναζητάει εσωτερικούς εχθρούς αντί να συζητήσει για την ουσία της πολιτικής.

»Προφανώς αυτό το πλαίσιο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια συνεννόησης.

»Και οι ειδικά οι τελευταίες επιθέσεις σιγά – σιγά φτιάχνουν ένα κλίμα που μοιάζει με βούρκο», φέρεται να είπε σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα, την αποχώρηση του μεγαλύτερου μέρους της από το κόμμα ανακοίνωσε η Νεολαία Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Πόσοι άραγε να είναι οι «νεολαίοι» του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης; Τριάντα, σαράντα; Πόσοι να ‘ναι; Και τι τους πείραξε αλήθεια; Έθεσαν και θέμα Παλαιστίνης. Αυτό λέτε να τους πείραξε;

«Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του χώρου θίγεται συνεχώς, καθώς γινόμαστε μάρτυρες δημόσιων τοποθετήσεων που πηγαίνουν κόντρα στις αποφασισμένες θέσεις του κόμματος, όπως η ομιλία του νέου Προέδρου στο ΣΕΒ, η ανακοίνωση του κόμματος για την Παλαιστίνη, αλλά και η σταδιακή αποδόμηση της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, εγκολπώνοντας επιχειρήματα του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο κείμενο.

Αστειότητες από μετεφηβικούς τσάμπα μάγκες.

Όσο για την ομάδα Αχτσιόγλου, αν είναι να φύγουν να μην ξεχάσουν να πάρουν και τον Μπίστη φεύγοντας και όλο το εκσυγχρονιστάν που σέρνει.

Σχετικά άρθρα