Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη για Σαμαρά: Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε

Βούλτεψη για Σαμαρά: Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Σοφία Βούλτεψη,

“Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε” δήλωσε από την Κομοτηνή η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Αφού σημείωσε ότι η σχέση τους είναι καλή και ότι έχουν πολύ καλή συνεργασία σημείωσε ότι”βέβαια είναι εργασιομανής, είναι όλη μέρα σε δουλειά, σε κίνηση. Δύσκολος δεν είναι, απλώς είναι συνέχεια σε κίνηση και δημιουργεί μια γενική κινητικότητα. Είμαστε σε ταξίδι, θα μπει στο δωμάτιο και θα θυμηθεί κάτι και θα πάρει τηλέφωνο από το κινητό στο διπλανό δωμάτιο να το πει. Είναι 12 η ώρα τα μεσάνυχτα και βλέπει κάτι; Θα τηλεφωνήσει και θα ζητήσει την επόμενη μέρα το πρωί να μάθει τι είναι αυτό”

“Δεν υπάρχει περίπτωση να του αναφέρεις κάτι και να μη σηκώσει το τηλέφωνο να το λύσει. Παίρνει τηλέφωνο, να βάλει ο ίδιος τις φωνές κατευθείαν. Είναι μια ειδική περίπτωση ας πούμε, διαρκούς κινητικότητας, δράσης και εργασιομανίας. Καλά στοιχεία αυτά νομίζω για την εποχή μας. Έχει αντοχές” ολοκλήρωσε το εγκώμιο για τον Πρωθυπουργό η Σοφία Βούλτεψη στην συνέντευξή της στην εφημερίδα Χρόνος.

Σχετικά άρθρα