Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας»

Στέφανος Κασσελάκης: «Τείνω σταθερά χείρα φιλίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη,

Στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση «σε αυτή την δύσκολη για το κόμμα συγκυρία», επέμεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης κατά την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, επαναλαμβάνοντας, παράλληλα ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας».

Αυτή η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κρίνεται ως νέο άνοιγμα στην πλευρά της Έφης Αχσιόγλου, η οποία πάντως δεν μετείχε στη συνεδρίαση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και για την απουσία της είχε ενημερωθεί η ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, κατά τη συνεδρίαση έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα-έγκλημα των Τεμπών, με τον πρόεδρο του κόμματος, «να εκφράζει την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη «ενός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή».

Τέλος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές «έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ».

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, οι γραμματείς Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη, και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Σχετικά άρθρα