Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης κατά Τσακαλώτου: «Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια»

Πολάκης κατά Τσακαλώτου: «Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευκλείδης Τσακαλώτος, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει με ανάρτησή του, τόσο τα όσα ανέφερε ο Νίκος Σκορίνης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου όσο και την άρνηση του τελευταίου να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα παρά την αποχώρησή του από το κόμμα.

«Όταν κάποιοι το λέγανε από χρόνια αλλα και στις προεκλογικές ομιλίες πως το “μαξιλάρι” θα μπορούσε και έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ήμασταν εκτός γραμμής!!

»Όταν κάποιοι έβγαζαν στη φόρα το Στουρνάρα και τη σύζυγο του για τη Νοβαρτις και το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τις διαγραφές δανείων στους εφοπλιστές που δεν παρενέβαινε όπως όφειλε η Τράπεζα της Ελλάδας, ο Τσακαλώτος τον ξαναπρότεινε για διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας!

»Τώρα θα βγουν πολλά στην επιφάνεια (και δεν θα βοηθήσει ο ινδουισμός …)

Η επίθεση Σκορίνη στον Τσακαλώτο από την Κεντρική Επιτροπή

Στην τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή, ο Νίκος Σκορίνης, ανέφερε απευθυνόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος στο μεταξύ είχε αποχωρήσει:

«Δεν αισθάνομαι και τόσο Αριστερός όταν με δική σου εντολή και του Γιάννη Δραγασάκη οι εκπρόσωποί σας στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ συμφώνησαν να προτείνουν για μια ακόμα θητεία ως διοικητή τον Γιάννη Στουρνάρα, και χωρίς να έχετε ενημερώσει τον τότε πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.

»Δεν κοιμάμαι καλά όταν σκέφτομαι εκείνο το περίφημο μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ.

»Αρνήθηκες όταν βγήκαμε το 2018 από τα μνημόνια, να επιστρέψουμε μέρος αυτών σε αυτούς που πονέσαμε δυσβάσταχτα κι αποτέλεσε κι αυτό μία από τις αιτίες που χάσαμε τις εκλογές το 2019.

»Θυμίζω πως υποχρέωσή μας για το αναγκαίο οικονομικό μαξιλάρι ήταν στα 17 δισ. ευρώ».

Αρνείται να παραδώσει την έδρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Όσο για τον «ινδουισμό» για τον οποίο μιλά ο Παύλος Πολάκης, αναφέρεται στη δήλωση με την οποία ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αρνείται να παραδώσει την έδρα του.

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

»Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

»Όπως διαβάζουμε στο Bhagavad-Gita είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

»Δυστυχώς είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την υπόθεση της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Με εκτίμηση,
»Ευκλείδης Τσακαλώτος».

Σχετικά άρθρα