Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φάμελλος διέγραψε Τσακαλώτο και Πέρκα – Να παραδώσουν τις έδρες τους

Ο Φάμελλος διέγραψε Τσακαλώτο και Πέρκα – Να παραδώσουν τις έδρες τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πέτη Πέρκα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,

Επιστολή για τη διαγραφή των Ευκλείδη Τσακαλώτου και Πέτης Πέρκα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε το πρωί της Δευτέρας ο Σωκράτης Φάμελλος στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους δύο ανεξάρτητους, πλέον βουλευτές, στην τοποθέτησή την Κυριακή από το βήμα της Κ.Ε. να παραδώσουν τις έδρες τους, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.

Επιστολή, με την οποία ενημερώνει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, ότι οι βουλευτές Πέτη (Θεοπίστη) Πέρκα και Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τις δηλώσεις αποχώρησής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τίθενται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, απέστειλε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

Οι εν λόγω βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν άμεσα τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας των υποψήφιων βουλευτών.

Συγκεκριμένα η παράδοση των εδρών προβλέπεται στην περίπτωση α) της παρ.2 του Κώδικα που αναφέρει ότι όλοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα.

Σχετικά άρθρα