Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέφυγε ο Άδωνις: Επίθεση στους δημότες της Αθήνας επειδή ψήφισαν Δούκα

Ξέφυγε ο Άδωνις: Επίθεση στους δημότες της Αθήνας επειδή ψήφισαν Δούκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αθήνα, Αττική, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Εξάρχεια, Μετρό, Υπουργείο Εργασίας, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,

Απρόκλητη επίθεση στους εκατοντάδες χιλιάδες δημότες της Αθήνας για την επιλογή τους να υπερψηφίσουν για δήμαρχο της πρωτεύουσας, τον Χάρη Δούκα, εξαπέλυσε μέσω Twitter o υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη έγινε με αφορμή την παρέμβαση του κ. Δούκα, νωρίτερα σήμερα, ενάντια στην κοπή των δέντρων στην πλατεία Εξαρχείων, στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του σταθμού του Μετρό.

Αναδημοσιεύοντας και σχολιάζοντας την ανάρτηση του νέου δημάρχου της Αθήνας ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά του 2024, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:

«Ο @h_doukas έκανε αυτή την φαιδρή ανάρτηση σήμερα… πιστεύω ότι δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους και εύχομαι να βγω ψεύτης… πάντως το Metro πρέπει να ολοκληρωθεί θα είναι κρίμα να το σταματήσει ο νέος Δήμαρχος».

Σχετικά άρθρα