Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις: Δάκρυσε ο Χρήστος Ράμμος ενώ μιλούσε για τις απειλές εναντίον του

Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις: Δάκρυσε ο Χρήστος Ράμμος ενώ μιλούσε για τις απειλές εναντίον του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παρακολουθήσεις, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Δεν έκρυψε την συγκίνησή του ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος κατά την ομιλία του στο Συνέδριο με τίτλο «Συνταγματικά Κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές, η συμβολή τους σε ένα ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος δικαίου».

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Ράμμος, μίλησε για τις επιθέσεις, τις απειλές και την επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρα» από αξιωματούχους της κυβέρνησης αλλά την αναφορά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή, που μίλησε για «ατζέντα».

«Αν ήθελα να είχα ατζέντα δεν θα είχα επιλέξει την ΑΔΑΕ.

»Πήγα εκεί για να βοηθήσω» σημείωσε ο Χρήστος Ράμμος ο οποίος διάβασε αυτολεξεί την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή:

«Τώρα το τι λέτε εσείς, ο κ. Ράμμος και όποιος άλλος μπορεί να έχει τη δική του ατζέντα, αφορά εσάς και τους συνομιλητές σας» είπε ο πρωθυπουργός, με τον Χρήστο Ράμμο να απαντά:

«Δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει τι εννοούσε ατζέντα.

»Στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα.

»40 χρόνια στο ΣτΕ, δικαστής ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό.

»Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα.

»Νιώθω ότι θίγεται η τιμή και υπόληψή μου, η δικαστική μου τιμή», είπε ο κ. Ράμμος και βούρκωσε με το κοινό να χειροκροτά θερμά.

«Αυτές δεν είναι συνθήκες για να εκτελεί τα καθήκοντά του ο επικεφαλής μιας ανεξάρτητης Αρχής σε μια ευρωπαϊκή χώρα» είπε ο Χρήστος Ράμμος.

«Με το Σύνταγμα δεν χωρούν εκπτώσεις» τόνισε, επισημαίνοντας ότι η αποκορύφωση στην επίθεση στην ΑΔΑΕ έγινε με την κλήση ως υπόπτων κατά της Κατερίνας Παπανικολάου και του Στέφανου Γκρίτζαλη.

«Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν τα πάντα για να προχωρήσουν όσο γίνεται οι έρευνες για την αποκάλυψη που δηλητηριάζει το κράτος δικαίου και είναι τοξική» είπε σημειώνοντας ότι την «για τους πρωταίτιους και τους συνεργούς που θα υπάρχουν σίγουρα, δεν έχει κανείς ακόμα ενοχληθεί, πόσο μάλλον διωχθεί».

Σημειώνεται πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κήρυξε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου που διοργανώνουν από κοινού οι πέντε συνταγματικά κατοχυρωμένες Ανεξάρτητες Αρχές, στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών.

Σχετικά άρθρα