Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε καφέ-μπαρ στην Πλ. Συντάγματος ο Κασσελάκης με τον μπασκετμπολίστα Παππά – Έκατσε μαζί τους κι ο δήμαρχος Δούκας

Σε καφέ-μπαρ στην Πλ. Συντάγματος ο Κασσελάκης με τον μπασκετμπολίστα Παππά – Έκατσε μαζί τους κι ο δήμαρχος Δούκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παππάς, ΠΑΣΟΚ, Πλατεία Συντάγματος, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,

Δείπνο με πρόσωπο – έκπληξη είχε την Πέμπτη 2/11 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε γνωστό καφέ-μπαρ πέριξ της πλατείας Συντάγματος, ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

Όπως υπενθύμισε η πολιτική συντάκτρια του Star, Ειρήνη Σαββοπούλου, η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά για τον δήμο Αθηναίων είχε «ναυαγήσει» μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος.

Μένει να φανεί αν αυτή η «αναγνωριστική» συνάντηση Κασσελάκη – Παππά θα φέρει και αξιοποίηση του διεθνή μπασκετμπολίστα, εν όψει μάλιστα και των ευρωεκλογών ή ενδεχομένως και για το νέο think tank που θέλει να συγκροτήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο φακός κατέγραψε και τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ο οποίος πέρασε εκείνη την ώρα από το τραπέζι και κάθισε μαζί τους.

Ο Χάρης Δούκας πέρασε και κάθισε μαζί τους.

Νωρίτερα τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης παραβρέθηκαν σε συνέδριο των Ανεξάρτητων Αρχών, σε μία χρονική στιγμή όπου φουντώνουν πάλι οι αποκαλύψεις των υποκλοπών.

Στο εσωκομματικό πεδίο, στον «αέρα» είναι η συζήτηση για διαγραφές, καθώς «παίζονται» καθυστερήσεις.

Σχετικά άρθρα