Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νικήτας Κακλαμάνης: Για να έχεις τύχη στη ΝΔ πρέπει να είχες θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ

Νικήτας Κακλαμάνης: Για να έχεις τύχη στη ΝΔ πρέπει να είχες θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, ΠΑΣΟΚ,

Νέα αιχμηρά σχόλια επεφύλαξε για την ηγεσία της ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης επικρίνοντας την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει χώρο στη φιλελεύθερη συνιστώσα σε βάρος της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς.

Ο έμπειρος κοινοβουλευτικός και άριστος γνώστης των τεκταινόμενων στη ΝΔ για να δώσει έμφαση στην στροφή του κόμματος επί Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1:

«Το σλόγκαν υπό μορφή χιούμορ και πλάκας που κυκλοφορεί μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της ΝΔ ξέρετε τι είναι;

»Ότι όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί λένε “βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη”».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Πρέπει να επέλθει μία ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών.

»Άλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα.

»Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ακόμα σχολιάζοντας την ήττα της ΝΔ σε περιφέρειες της χώρας ότι οι λεγόμενοι «γαλάζιοι αντάρτες» ήταν πιο Νέα Δημοκρατία από τους επίσημους υποψήφιους του κόμματος και γι’ αυτό επικράτησαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό αντάρτες τους ανθρώπους αυτούς τους ξέρω και είναι πιο Νέα Δημοκρατία και από τους επισήμους.

»Το είδαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου υπήρχε εναλλακτική λύση, δηλαδή ανθρώπους που ανήκουν στην πιο παραδοσιακή Νέα Δημοκρατία, παραδείγματος χάριν οι τέσσερις εντός εισαγωγικών αντάρτες ο κόσμος πήγε και ψήφισε και εξέλεξε αυτούς τους ανθρώπους».

Σχετικά άρθρα