Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Ρήγας: «Σαμποτάζ» των διαφωνούντων – Ο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του

Πάνος Ρήγας: «Σαμποτάζ» των διαφωνούντων – Ο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος Φίλης, Πάνος Ρήγας, Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, Στέφανος Τζουμάκας, ΣΥΡΙΖΑ,

Τρέχουν οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην Γραμματέας του κόμματος, Πάνος Ρήγας κάνει λόγο για «σαμποτάζ» των διαφωνούντων και καλεί τον Στ. Κούλογλου να παραδώσει την έδρα.

«Οποιαδήποτε λογική εσωτερικής αντιπαράθεσης δεν έχει νόημα.

»Δεν ενδιαφέρει την κοινωνία και είναι μακριά από τις ανάγκες της» τόνισε μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά», όσο για τους «αντιφρονούντες» συντρόφους του είπε «ό,τι λένε αυτή τη στιγμή, βγαίνουν εκτός πλαισίου, το οποίο έχουμε συνομολογήσει όλοι και ισχύει μέχρι σήμερα».

«Αν έχω μια διαφωνία, ή κάνω στην άκρη ή προσπαθώ να διορθώσω το λάθος που έχει γίνει.

»Εδώ δεν μιλάμε περί διόρθωσης, εδώ μιλάμε με έναν τρόπο, ο οποίος ουσιαστικά το βασικό άξονα που πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ή μια δημοκρατική παράταξη, με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά τη σαμποτάρεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Ο κ. Ρήγας διερωτήθηκε «αν είχε εκλεγεί οποιοδήποτε άλλος η οποιαδήποτε άλλη, θα ήταν ανεκτό;» και σχολίασε για τον Στέφανο Τζουμάκα πως «ο ίδιος από μόνος του δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα χώρο που νομίζει και πιστεύει ότι είναι έτσι».

«Ζητάω να υπάρχει αυτή η νηφαλιότητα» παρατήρησε ο κ. Ρήγας και απάντησε στην αποστροφή του Νίκου Φίλη ότι πρέπει να παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας πως «είναι αδιανόητα αυτά τα οποία λέγονται».

«Είναι μια ιστορία η οποία φτιάχνεται φαντασιακή» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας ως άψογη τη στάση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, κάλεσε τον Στέλιο Κούλογλου να παραδώσει την έδρα του. «Η έδρα του κόμματος η οποία είναι μέσα από τον πολιτικό σχηματισμό», είπε.

Σχετικά άρθρα