Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παύλος Πολάκης συνέθλιψε τον Πάνο Σκουρλέτη της ήττας και του 3%: «Εσύ τι [δουλειά] ακριβώς κάνεις;»

Ο Παύλος Πολάκης συνέθλιψε τον Πάνο Σκουρλέτη της ήττας και του 3%: «Εσύ τι [δουλειά] ακριβώς κάνεις;»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Σκουρλέτης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, Στέφανος Τζουμάκας, ΣΥΡΙΖΑ,

Τεταμένο φαίνεται πώς είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα και την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι μπορεί να φύγει όποιος διαφωνεί με τον νέο δρόμο στον οποίο βαδίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι πολύ παλαιάς κοπής οι προσεγγίσεις αυτές» είπε στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή τις σχετικές τοποθετήσεις τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της εκπροσώπου του κόμματος, Δώρας Αυγέρη.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο Πάνος Σκουρλέτης της ήττας και του αριστερισμού κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν επιδιώκει την ενότητα λέγοντας ότι «αντί να είναι ενωτικός αναρωτήθηκε αν δεν θέλουμε κάποιοι να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

»Εσείς που δεν ψηφίσατε το 2012 και το 2015 ΣΥΡΙΖΑ το λέτε σε εμάς που κάναμε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Χαλαρά Πάνο Σκουρλέτη. Εσύ είσαι του 3% και ΔΕΝ έκανες κυβέρνηση τίποτα.

Από την αριστερίστικη μανία του Πάνου Σκουρλέτη δεν ξέφυγε και ο Παύλος Πολάκης καθώς αναρωτήθηκε «είπε κανείς να έχουμε δύο φωνές την περίοδο της πανδημίας που έβγαινε ο Πολάκης και έλεγε αντιεπιστημονικά πράγματα;».

«Κακώς λένε ότι κάποιοι σαν εμένα κάναμε face control και αριστερόμετρο» συνέχισε στους ίδιους τόνους ο Πάνος Σκουρλέτης.

Όσον αφορά την υπόθεση Τζουμάκα ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν μπορεί να τεθεί εκτός κόμματος.

»Αυτό δείχνει μια μη κατανόηση του κατατστατικού διότι αυτό που προβλέπεται όπως έγινε και στην περίπτωση Πολάκη είναι να προταθεί η παραπομπή κάποιου στην επιτροπή δεοντολογίας η οποία θα πρέπει να εγκρίνει την πρόταση με αυξημένη πλειοψηφία 2/3».

Ο ίδιος, δε, δήλωσε ότι «δεν είμαι οπαδός των διαγραφών στη βάση των πολιτικών απόψεων» σχολιάζοντας δηκτικά οτι «ο κ. Τζουμάκας δεν αιφνιδίασε κανέναν γιατί κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ακριβώς τα ίδια».

Ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε, τέλος, ότι η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ «συρρικνώνεται με την απόφαση μετάθεσης του συνεδρίου».

Απάντησε ο Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε γι’ αυτόν ο Πάνος Σκουλέτης και τοποθετήθηκε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Άκου ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ!

»Επειδή σήμερα ξεπέρασες τα όρια σε προσωπικό επίπεδο με μένα τολμώντας να πεις πως “πρόβαλλα αντιεπιστημονικές αποψεις”!

»Επειδή σε σχέση με τις γνωσεις μου και την επιστήμη μου δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και δη από ασχετους, να σε ενημερώσω πως αυτες τις τελευταιες 10 μερες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ και τρεχω πολύ, εγώ έκανα τα παρακάτω τρία χειρουργεια (δείξτα σε κάποιον να σου πει αν ενας «μη επιστήμονας» τα κανει)

»1) Κολεκτομη σε όγκο ορθοσιγμοειδους (φωτο 3)

»2) Τραυματική κηλη υπερκυστικη που είχαν αποτύχει δυο χειρουργοί σε τρεις επεμβάσεις να τη διορθώσουν (φωτο 4)

»3) Βραγχιακη κύστη σε νέα ασθενή μεγάλου μεγέθους που ακουμπούσε στα μεγάλα αγγεία του τραχηλου!(φωτο 5)

»(Βάζω μόνο φωτογραφίες από τις αξονικές, στη διάθεση σου και τα βίντεο των επεμβάσεων για να δεις πόσο δύσκολη δουλειά είναι και να είσαι πιο σεμνός)

»Το κάνω πρώτη φορά αυτό, αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο άσχετοι και ανεπάγγελτοι να με κριτικάρουν για τις γνώσεις μου και την ικανότητα μου σε μια προσπάθεια να με απαξιώσουν και πολιτικα!!

»Γιατι εγώ συνεχίζω να δουλεύω και να ασκώ την Ιατρική παρά όλη την άλλη καθημερινή αντιπολίτευση στο Μητσοτακη που ασκώ 4 χρόνια τωρα!!

»Εσυ τι ακριβώς κάνεις;;

»Γιατί εγώ είχα αξία και πριν τα αξιώματα και θα έχω και μετά από αυτα!!

»Μερικοί- μερικοί είχατε πριν ή θα έχετε μετά;;;

»Θελουμε να συσπειρώσουμε την κοινωνία και τους ανθρωπους της πραγματικης γνώσης και επιστημοσυνης και οχι τους δήθεν και τους τίποτα που “και εμείς θα βάζαμε”!!

»ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΝΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ;;

»Υγ για τα άλλα σε άλλη ανάρτηση, τώρα απάντησα γιατί ξεχείλισε το ποτήρι για την επιστημονική μου αξία!».

Σχετικά άρθρα