Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Βενιζέλειο-Πανάνειο»: Ο Χρυσοχοΐδης «φόρτωσε» στη διοίκηση του νοσοκομείου τις ελλείψεις γιατρών

«Βενιζέλειο-Πανάνειο»: Ο Χρυσοχοΐδης «φόρτωσε» στη διοίκηση του νοσοκομείου τις ελλείψεις γιατρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νοσοκομειακοί Γιατροί, Νοσοκομείο Βενιζέλειο, Υπουργείο Υγείας,

Παύεται η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο- Πανάνειο» (ΓΝΒΠ), όπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, από τα καθήκοντά τους παύονται ο διοικητής και η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης βρέθηκε χθες στο «Βενιζέλειο», με φόντο τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο που υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα για ένα χειρουργείο- κυρίως λόγω έλλεψεις αναισθησιολόγων.

Κατά την επίσκεψή του, δεσμεύθηκε ότι από 1η Νοεμβρίου το Βενιζέλειο θα λειτουργεί με 4 χειρουργικά τραπέζια και ανακοίνωσε έκτακτες προσλήψεις με fast track διαδικασίες.

«Ανακοίνωσα, από την Κρήτη, δέσμη έκτακτων μέτρων για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας των χειρουργείων στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

»Προχωράμε άμεσα στην ένταξη για ένα τρίμηνο, ιδιωτών αναισθησιολόγων, στο δυναμικό του νοσοκομείου, ώστε να λειτουργούν 4 χειρουργικά τραπέζια προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία των χειρουργείων και να εκτελούνται χωρίς καθυστέρηση.

»Επιπλέον, προωθούμε την άμεση ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου με έκτακτες προσλήψεις με fast track διαδικασίες, όπου έχουν καταγραφεί κενά, ώστε να καλυφθούν άμεσα και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά άρθρα