Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει… τρέχοντας

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει… τρέχοντας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Αχιλλέας Μπέος, Βόλος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τρόλαρε τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή το σάλο που έχει ξεσπάσει με τις ομοφοβικές δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha και σχολίασε όσα είπε ο Αχ. Μπέος με καυστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε ότι έχει παρελθόν με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος όταν την αντικρίζει στα δικαστήρια, τότε φεύγει… τρέχοντας!

Μάλιστα, υποστήριξε πως είναι πλάνη η άποψη που έχει επικρατήσει ότι ο Αχιλλέας Μπέος κάνει έργα στον Βόλο και συνεχίζοντας την επίθεση είπε πως ο Δήμαρχος Βόλου έχει προπηλακίσει γυναίκες πολίτες, έχει επιβάλει τον φόβο στην πόλη και είναι επιζήμιος για την περιοχή του.

Αναφερόμενη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως δεν πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο των πολιτών η αναγνωρισιμότητα των υποψηφίων.

Σχετικά άρθρα