Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος είπε μπράβο με… αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τατσόπουλος είπε μπράβο με… αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρος Τατσόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να μην τοποθετηθεί για την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Καποδιστριακού πανεπιστημίου, εκθείασε μέσω του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ωστόσο υπογράμμισε ότι υπάρχους πολλοί… «ΣΥΡΙΖΕΣ».

«Την είδα με καλό μάτι τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Είναι καλό σημάδι… Ευτυχώς που δεν μίλησαν, δείχνει ότι σκέφτονται, και σκέφτονται ότι αύριο θα είναι αυτοί κυβέρνηση και θα βρουν μπροστά τους όλη αυτή την κατάσταση» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Είναι πολλοί οι ΣΥΡΙΖΕΣ, πολλοί και αντίρροποι, άλλος πάει Βορρά, άλλος Ανατολή, άλλος Δύση, άλλος Νότο…» διευκρίνισε ωστόσο πολύ δηκτικά ο κ. Τατσόπουλος για το κόμμα με το οποίο εξελέγη.

«Ο λαϊκισμός ζητάει το λογαριασμό αφότου πάρεις την εξουσία. Ο λαϊκισμός είναι οριζόντιος σε όλα τα κόμματα. Οι ρεαλιστές είναι όμηροι των λαϊκιστών και στα δυο μεγάλα κόμματα, και Το Ποτάμι προσπαθεί να τους προσεγγίσει… Είμαστε όμηροι των λαϊκιστών… Πρέπει να απομονώσουμε τους λαϊκιστές» τόνισε ο βουλευτής.

Σχετικά άρθρα