Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο γιατρός Πολάκης στον μεγαλογιατρό Γεροτζιάφα: «Με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησες Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες»

Ο γιατρός Πολάκης στον μεγαλογιατρό Γεροτζιάφα: «Με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησες Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στον μεγαλογιατρό, καθηγητή της Σορβόννης και συνεργάτη ιδιωτικών κλινικών, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης γιατρός Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Γεροτζιάφας δεν υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ήταν υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης, ενώ μετείχε και στο think tank του κόμματος για την Υγεία.

Ο κ. Γεροτζιάφας αποστασιοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επειδή, όπως είπε, δεν άκουσε τις θέσεις του κ. Κασσελάκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Βέβαια ο κ. Γεροτζιάφας συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές, αλλά έχει έγνοια και το δημόσιο ΕΣΥ, το ΕΣΥ του λαού.

Σε ανάρτησή του ο γιατρός Παύλος Πολάκης επιτίθεται κατά του μεγαλογιατρού Γεροτζιάφα, ο οποίος ανέφερε σε δήλωσή του ότι «δεν είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τις θέσεις του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την πολιτική του στον χώρο της Υγείας».

Διαβάστε επίσης: Ο Γεροτζιάφας θεωρεί τον Κασσελάκη ακροδεξιό; Μάλλον αγνοεί τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου – Ήταν κι ο Ανδρέας ακροδεξιός Γεροτζιάφα;

Ο βουλευτής Χανίων έγραψε: «Γρήγορη Γεροτζιαφα:

»Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

»Β) στην “καταστροφική διαχείριση της πανδημιας από τη ΝΔ” συνέβαλλαν καποιοι όπως εσύ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκινηδες και Βασιλακοπουλους όπως και το Μητσοτακη!

»Γιατί δεν υπάρχει “καθαρή και ουδέτερη επιστήμη”.

»Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

»Γ) Πολύ μπλα μπλα η δηλωση “αποχώρησης” σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

»Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”».

Σχετικά άρθρα