Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σπίρτζης ΔΕΝ συμφωνεί με τον Νίκο Φίλη – Προτείνει σύμπτυξη και συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ

Ο Σπίρτζης ΔΕΝ συμφωνεί με τον Νίκο Φίλη – Προτείνει σύμπτυξη και συνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης,

Σύμπτυξη και συνεννόηση με τον προοδευτικό κόσμο, όπως το ΠΑΣΟΚ, προτείνει ο Χρήστος Σπίρτζης, μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ που ανέδειξαν τον Στέφανο Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος.

Ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε «εκφυλιστικά» τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τη «δημόσια ανταλλαγή ύβρεων από συντρόφους και συντρόφισσες».

Τόνισε μάλιστα πως δεν συμφωνεί με τις τοποθετήσεις του Νίκου Φίλη.

«Αυτά που έγιναν ήταν εκφυλιστικά φαινόμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

»Η δημόσια ανταλλαγή ύβρεων από συντρόφους και συντρόφισσες ήταν πιο σκληρές απ’ ότι ήταν στις εθνικές εκλογές, μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

»Θεωρώ ότι δεν είναι εμφύλιος», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε να υπάρχει σύνθεση των απόψεων, όχι απλά ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συνεννόηση με άλλα κόμματα του προοδευτικού κόσμου, όπως με το ΠΑΣΟΚ, με στελέχη της κοινωνίας που έχουν ιδιωτεύσει προκειμένου να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του προοδευτικού κόσμου».

«Αν δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Γαλλίας και της Ιταλίας, πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος τους, να κάνουν πολύ μεγάλα βήματα για την ενιαία εκπροσώπηση του προοδευτικού κόσμου και να βάλουν στην άκρη σκοπιμότητες, και προσωπικές και μικροκομματικές», πρόσθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Η επικοινωνία από μόνη της δεν δίνει λύση στα προβλήματα, χρειάζεται πολλή δουλειά στην κοινωνία γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος», είπε.

Όταν ρωτήθηκε εάν μιλάει για προεκλογική σύμπτυξη με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε καταφατικά, τονίζοντας:

«Το λέω καθαρά». «Το ποιος πρόεδρος και το ποια ηγεσία θα είναι, μπορεί να αποφασιστεί από πολιτικές διαδικασίες και από πολιτικές συμφωνίες.

»Το βέβαιο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουμε να μην εκπροσωπείται ο προοδευτικός κόσμος», είπε.

Σχετικά άρθρα